Geen producten (0)

Betaalinformatie

Hieronder vind je onze manieren van betaling.

Ideal
De betalingen met Ideal verlopen via Mollie. Er zal dan ook Mollie als begunstigde komen te staan. Het voordeel van Ideal is dat je direct bericht krijgt als de betaling rond is, ook in het weekend.

Belfius Direct Net 
De betalingen met Belfius Direct Net verlopen via Mollie. Er zal dan ook Mollie als begunstigde komen te staan. Het voordeel van Belfius Direct Net is dat je direct bericht krijgt als de betaling rond is, ook in het weekend.

Mister Cash 
De betalingen met Mister Cash verlopen via Mollie. Er zal dan ook Mollie als begunstigde komen te staan. Het voordeel van Mister Cash is dat je direct bericht krijgt als de betaling rond is, ook in het weekend.

SOFORT 
De betalingen met SOFORT verlopen via Mollie. Er zal dan ook Mollie als begunstigde komen te staan. Het voordeel van SOFORT is dat je direct bericht krijgt als de betaling rond is, ook in het weekend.

Vooraf overmaken
Bij vooraf overmaken maakt u zelf het bedrag over naar onze rekening. Deze wordt bij uw bestelling en in uw factuur aangegeven. Het voordeel hiervan is dat de betaling gewoon gratis is. Het nadeel hiervan is dat de betalingen in de meeste gevallen (in tegenstelling met Ideal) pas de volgende dag bij ons ontvangen is. In het weekend geld het dat de betalingen pas maandag bij ons ontvangen worden. Na ontvangst word uw bestelling verzonden.

Facebook Twitter Pinterest